diseño al plato exhibition

[:en]

“The straight point was evolve the experience of tasting prawn trhough a simple and precise object”. Vertical Food is a joint project with the chef Quique Barella (Q de Barella) and the potter Arturo Mora Benavent exhibit due to the Valencia Disseny Week.

Listen the Cadena Ser radio interview.

Article published at El País.

[:es]

«El objetivo fue evolucionar la experiencia de la cata de gambas mediante un objeto simple y preciso». Vertical Food es un proyecto expuesto en colaboración con el chef Quique Barella (Q de Barella) y el alfarero Arturo Mora Benavent durante la semana de diseño de Valencia, Valencia Disseny Week.

Escucha la entrevista de la Cadena Ser.

Artículo publicado en El País.

[:ja]

XXX“The straight point was evolve the experience of tasting prawn through a simple and precise object”. Vertical Food is a joint project with the chef Quique Barella (Q de Barella) and the potter Arturo Mora Benavent exhibit due to the Valencia Disseny Week. Link to Cadena Ser interview. Link to El País.

[:]